Ammattitaitoista palvelua aikataulusta kiinni pitäen!

Niin henkilöauton kuin kaivoskoneenkin varaosat ja tarvikkeet Oulusta

Ota yhteyttä!
kaivinkone

Löydät etsimäsi varaosat ja tarvikkeet niin henkilöautoon kuin kaivoskoneeseenkin ongelmitta Oulusta. Tuotevalikoimassamme on voiteluaineet ja rasvat, kuten moottori-, voimansiirto- ja hydrauliikkaöljyt, jokaiseen käyttökohteeseen. Meiltä löytyvät lisäksi suodattimet, valaisimet, startit, laturit ja hydrauliikkakomponentit. Tutustu myös raskaan kaluston ja työkoneiden huoltoon sekä korjaukseen. 

Toiminta-alueenamme on koko Pohjois-Pohjanmaa.

Voiteluaineen oikeanlainen valinta

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan oikeanlaisen voiteluaineen. On tärkeää valita käyttötarkoitukseen sopiva öljy. Raskas ja kevyt kalusto vaativat eri öljyt. Vastaavasti oikeaan aikaan, oikeilla öljyillä suoritettu öljyn vaihto pidentää voimansiirron käyttöikää. 


Löydämme sinulle entistä suorituskykyisemmät moottoriöljyt ja autamme sinua tarvittaessa tuntemaan öljyn juoksevuusmerkinnät. Kerromme mielellämme, miten erottaa heikot hyvänlaatuisista hydrauliikkaöljyistä. Haluamme löytää parhaimmat hydrauliikkaöljyt työkoneisiisi ja kertoa myös laadukkaista yleisöljyistä.

Lue lisää

Käyttötarkoitukseesi sopivat tarvikkeet

Oulun toimipisteeltämme löydät laajan valikoiman suodattimia niin henkilöautoihin kuin kaivoskoneisiin. Luotettavana toimijana panostamme aina laatuun. Voit siis olla varma, että saat meiltä laatutarvikkeita. 


Valitsemme mielellämme sinulle parhaimmat ja kestävimmät startit, laturit ja valaisimet. Alan asiantuntijoina meiltä löydät myös hydrauliikkakomponentit. Autamme sinua valitsemaan hyvän ja teknisesti kohteeseesi soveltuvan komponentin. Näin voit olla varma, että hydrauliikkasi toimii ongelmitta.

Lue lisää

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *