Ammattitaitoista palvelua aikataulusta kiinni pitäen!

Työkoneet: huolto ja korjaus Oulussa

Ota yhteyttä!
kaivinkone

Meidän erikoisosaamistamme on työkoneiden, kuten kaivos- ja maanrakennuskoneiden, huolto- ja korjaustyöt. Toimimme Oulussa ja tarvittaessa koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kuten tiedät, kaikki hyvissä ajoin tehdyt huollot pidentävät koneesi käyttöikää sekä takaavat työturvallisuutesi. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua riippumatta siitä, minkälaisen koneen huollosta tai korjauksesta on kyse. Huollamme ja korjaamme maansiirtokaluston tarvittaessa paikan päällä tai korjaamollamme Oulussa. Käytämme alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia osia.

Nopeaa ja kustannustehokasta palvelua

Meille on tärkeää nopea ja kustannustehokas palvelu. Hoidamme kaikki raskaan kaluston huollot ja korjaukset ammattitaidolla niin päivällä kuin yölläkin, paikasta riippumatta. Käytössämme olevat nykyaikaiset testauslaitteet mahdollistavat luotettavan vikadiagnostiikan ja sähkötyöt. Laitteet ovat helposti liikuteltavissa, ja pystymme siirtämään ne mukanamme paikasta toiseen. Näin säästämme aikaasi ja lisäämme kustannustehokkuutta.

Tutustu myös varaosavalikoimaamme

Huollettu työkone takaa laadukkaan työn

Milloin viimeksi huollatit työkoneesi? Huolletut työkoneet pysyvät pitkäikäisinä ja turvallisina. Meiltä erilaisten työkoneiden korjaus sujuu nopeasti, merkistä riippumatta. Teemme työmme aina asiantuntevasti valmistajan ohjeita noudattaen. Huolletulla ja hyväkuntoisella työkoneella työ sujuu tehokkaasti ja ongelmitta – se takaa laadukkaan työn jäljen. Ota siis meihin yhteyttä ja kerro tarvitsemistasi huolto- ja korjaustöistä. Palvelemme asiakkaitamme Oulussa.

Lue myös raskaan kaluston huollosta

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *