Ammattitaitoista palvelua aikataulusta kiinni pitäen!

Raskaan kaluston huollot ja korjaukset Oulussa

Ota yhteyttä!
kaivinkone

Hoidamme ammattitaidolla kaikki raskaan kaluston, kuten kuorma-autojen, huollot ja korjaukset Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Työskentelemme tarvittaessa yölläkin. Teemme huollot ja korjaukset omissa tiloissasi tai tien päällä, mikäli tarve niin vaatii. Käytössämme olevat nykyaikaiset testauslaitteet mahdollistavat luotettavan vikadiagnostiikan ja sähkötyöt. Laitteet ovat helposti liikuteltavissa, ja pystymme siirtämään ne mukanamme paikasta toiseen. Voit siis luottaa osaamiseemme ja nopeaan toimintaan!

Varaosien ja tuotteiden nopea toimitus

Meillä on pitkä kokemus raskaan kaluston huoltamisesta ja korjaamisesta. Huoltojen ja korjausten lisäksi toimitamme varaosat, voiteluaineet, kemikaalit sekä muut tarvittavat tuotteet suoraan yhdellä puhelinsoitolla sinne, missä niitä tarvitaan. Näin säästämme aikaasi ja parannamme kustannustehokkuutta. Panostamme aina laatuun, joten käyttämämme tuotteet ja varaosat ovat kestäviä.

Huolto- ja korjaustyöt asiakkaan ehdoilla

Haluamme panostaa hyvään asiakaspalveluun. Voit siis soittaa meille milloin tahansa; ymmärrämme kiireellisen avun tarpeen. Tulemme huolto- ja korjaustöihin välittömästi Oulun seudulla. Meille on tärkeää, että pääset jatkamaan töitäsi mahdollisimman pian. Tästä syystä panostamme asiakaslähtöiseen, tehokkaaseen toimintaan. Muistathan myös, että meiltä hoituvat raskaan kaluston huolto- ja korjaustyöt merkistä riippumatta.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *